top of page

Pred odhodom uspešno v Miklavžu

Vinska reprezentanca Slovenije je v ponedeljek, 6.5.2024 ob 18.00 odigrala še zadnjo pripravljano tekmo v sklopu priprav na Vino Euro 2024 na Portugalskem. Zdaj že tradicionalna tekma v Miklavžu pred odhodom na evropska prvenstva je bil posvečena bratoma Zagoranski, dolgoletnima članoma NK Miklavž.


V prvem polčasu so za NK Miklavž nastopili člani, v drugem pa pretežno veteranska ekipa, pomešana z nekaterimi mlajšimi igralci. Za Vinsko reprezentanco Slovenije so tokrat nastopili:


Erazem Kos, Bojan Kitel, Teo Prapotnik, Mitja Žugelj, Primož Kugler, Nejc Ščurek, Anže Podgoršek, Jure Veber, Tomaž Avguštin, Grega Iršič, Jan Kramberger, Gregor Leber Vračko, Miha Zajc, Tomaž Domenis, Miha Dajčman, Klemen Konrad, Miha Ritonja, Tomaž Ščurek, Miha Založnik, Andrej Škof.


Selektor: Robi Fišer

Pomočnik: Borut Prapotnik

Predsednik: Danilo Steyer

Predstavnik ekipe: Bogdan Šuput - JAKO Slovenija


Od zasedbe, ki bo potovala in Slovenijo predstavljala med 22. in 25. majem 2024 na Portugalskem so manjkali le Matej Vračko, Martin Protner in Adam Valdhuber.


Sledi še nekaj medijskih obveznosti - v torek 14.5.2024 bo namreč v Hiši stare trte na Lentu v Mariboru še tiskovna konferenca za predstavnike sedme sile. Nato pa gre zares!


Slovenski vinarji bodo na Portugalsko odpotovali v torek, 21.5.2024 iz beneškega letališča.


Na zdravje!

73 views

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page