top of page

NOGOMETNA TEKMA SLOVENSKIH GLASBENIKOV IN VINARJEV V GORNJI RADGONIV torek, 27.8.2014 smo vinarji odigrali tradicionalno tekmo s slovenskimi glasbeniki. Tekma je potekala v Gornji Radgoni, na lepo urejenem igrišču Kmetijsko-živilskega sejma AGRA. V mirnem in prijateljskem vzdušju se je tekma končala z rezultatom 4:1 z zmago vinarjev. K tej so prispevali Borut Fifolt, Gorazd Topolnik in Aleš Slana. Z odličnim sojenjem so se izkazali Gorazd Topolnik (glavni sodnik), Borut Anžel in Staša Špur (stranska sodnika).


Tekme se je udeležila tudi slovenska vinska kraljica Špela Štokelj, kasneje pa se nam je pridružila še vinska kraljica Radgonsko-Kapelskih goric Anja Trstenjak. „Z velikim veseljem sem prišla na to tekmo, kajti lepo je videti, da se vinogradniki in glasbeniki med sabo povezujejo z igranjem nogometa. Tekma je bila zanimiva. Veselim se že novega povabila, obenem pa vse čestitke vinarjem za prisluženo zmago," je ob koncu povedala Trstenjakova.


Jože Potrebuješ pa je takole komentiral: „Tradicionalna tekma med slovenskimi vinarji in glasbeniki je uspela, ni bilo večjih žrtev. Povabilu na tekmo z vinarji se vedno radi odzovemo, kajti to je prijetno druženje, ki je že preraslo v prijateljstvo. Vesel bi bil, če bi bilo naslednje leto več navijačev, saj bo potem vzdušje še boljše.« Prijetno druženje se je končalo z večerjo v gostišču Amerika, seveda pa niso manjkala naša odlična, vrhunska vina od Prekmurja pa vse do Primorske.


45 views
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page