top of page

Občni zbor kot uvod v Vino Euro 2022

Po dolgem času smo se ponovno zbrali! Pandemija je kot mnoge druge dejavnosti okrnila tudi delovanje našega društva, a 2022 je leto ko so se naše aktivnosti ponovno na polno zagnale, vrhunec pa bodo dosegle med 1. in 4. junijem 2022, ko bo na Češkem potekalo evropsko prvenstvo vinskih reprezentanc, ki je bilo zaradi Corona situacije že 2-krat prestavljeno.


Spomnimo, Slovenska vinska reprezentanca bo kot 4-kratna in tudi aktualna evropska prvakinja na Češkem branila naslov in napadala 5. lovoriko!


Občni zbor VRS je tokrat potekal v čudovitem, povsem novem degustacijskem prostoru in vinski kleti našega kapetana Gregorja Leber-Vračka ; Opok27 by Leber Vračko ; Gregor Katja Leber-Vračko, ki skupaj s partnerko Katjo ustvarja čudovito vinsko-kulinarično zgodbo v Jedlovniku v Zg. Kungoti. Več na: https://opok27.si/.


Še prej je ob 16.00 uri v telovadnici OŠ Zg. Kungota potekal prvi pripravljalni trening v letu 2022, kjer so se predstavili tudi novi obrazi, ki bodo v prihodnjih letih pisali zgodbo VRS!


Na občnem zboru je bilo v prvi vrsti veliko govora o prihajajočem evropskem prvenstvu vinarjev, ki bo v začetku junija 2022 potekalo na Češkem, člani pa so bili seznanjeni tudi s finančnim stanjem društva in prihajajočih aktivnosti.


Predsednik društva Danilo Steyer je člane seznanil z aktivnostmi evropske nogometne zveze vinarjev - UENFW, saj se je v času ustavljenih aktivnosti kot podpredsednik evropske zveze redno udeleževel srečanj zveze.


Več o evropski nogometni zvezvi vinarjev UENFW si lahko preberete na uradni spletni strani zveze: https://www.uenfw.org/


GALERIJA OBČNEGA ZBORA - 15.2.2022 - Opok27 by Leber-Vračko
41 views

コメント


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page